1. Vuokraustuotteet on varattu asiakkaalle hänen tehdessään tilauksen. Tähän asti tuotteet ovat välimyyntivarauksin.Tarjouksen tekeminen ei varaa tuotteita asiakkaalle.
 2. Vuokralleottaja vastaa vahingosta,joka on aiheutunut ilkivallan,katoamisen,vaurioitumisen tai muun vahingon johdosta vuokrauskohteelle. Kankaat on suojattava likaantumiselta.
 3. CF-Telttavuokraus ei vastaa vuokrakohteen käytöstä aiheutunutta vahinkoa henkilöille tai omaisuudelle. Asennus ja purkutyö CF-telttavuokrauksen tekemänä on sidottu yrityksen vastuuvakuutukseen.
 4. Vuokralleottajan peruuttaessa tilauksensa on peruutus tehtävä viimeistään 14 vrk ennen toimituspäivää. CF-Telttavuokrauksella on oikeus veloittaa 30% tilauksen arvosta peruutusmaksua.Mikäli peruutus on tehty alle 7 vrk toimituspäivästä, veloitus on koko vuokraushinta.
 5. Kalusteiden vuokraan ei kuulu asettelu paikoilleen eikä kasaaminen lavoille juhlan jälkeen.Tämä kuuluu palveluihimme sopimuksen mukaan.Somisteet,astiat ym.irtain on oltava pois teltasta sovittuna purkuaikana
 6. CF-Telttavuokrauksella on oikeus siirtää pystytys-tai purkuaikaa, tai olla vuokraamatta telttoja, jos em.ajankohtana vallitsee myrsky tai ilmaantuu muu ylivoimainen este,kalustorikko, sairastuminen tms.
 7. CF-Telttavuokraus ei vastaa maakaapelivahingoista, joka on aiheutunut maakiilojen asennuksesta.Vahingon välttämiseksi vuokralleottajan on selvitettävä maakaapelien sijainti.
 8. Teltan rungon osien tai maakiilojen, painojen, ja katon osittainenkaan irroitus on kielletty turvallisuussyistä.
 9. Teltan kankaisiin ei saa liimata teippejä tai tarroja,eikä kiinnittää niiteillä.Kiinnittää voi nippusiteiilä,naruilla,rautalangalla.
 10. Sovittu asennuspaikka on katsottava  asiakkaan tai hänen yhteyshenkilön ollessa paikalla ennen asennusta tai lähettämällä piirros/kuva asennuspaikasta.
 11. Cf-Telttavuokrauksen vuokrakaluston jälleenvuokraus 3.osapuolelle on kielletty ilman eri lupaa.
 12. Seuraavissa tapauksissa veloitetaan 45,00 eur/h /henkilö sovitun vuokran lisäksi:
  • asentajamme eivät pääse aloittamaan työtä sovitulla paikalla esteen esim.parkkeerattujen autojen, lukittujen porttien tms.vuoksi.
  • teltassa tai pystytyspaikalla on asiakkaan tai 3.osapuolen tavaraa,joka estää pystyttämästä/purkamasta telttoja.
  • telttaa tai lattiaa joudutaan purkamaan ja siirtämään virheellisen tai puuttuvan paikkatiedon takia
  • jos kuorma-autolla ei pääse pystytyspaikan välittömään läheisyyteen .