1. Vuokraustuotteet on varattu vuokralleottajalle hänen tehdessään tilauksen. Tähän asti tuotteet ovat välimyyntivarauksin.Tarjouksen tekeminen ei varaa tuotteita vuokralleottajalle.
 2. Vuokralleottaja veloitetaan vahingosta,joka on aiheutunut ilkivallan,katoamisen,vaurioitumisen, tai muun vahingon johdosta vuokrauskohteelle. Kankaat on suojattava likaantumiselta. CF-Telttavuokraus vastaa vuokraustuotteen normaalista kulumisesta ja myrskyvahingoista.
 3. CF-Telttavuokraus ei vastaa vuokrakohteen käytöstä aiheutunutta vahinkoa henkilöille tai omaisuudelle. Korvauksen enimmäismäärä on vuokrauksen kokonaisarvo. Asennus ja purkutyö CF-telttavuokrauksen suorittamana on sidottu yrityksen vastuuvakuutukseen.
 4. Tilaus voidaan peruuttaa kuluitta 2 kk ennen toimituspäivää, tämän jälkeen peruutusmaksu 30%. Jos peruutus tehdään alle 14 vrk sovitusta toimituspäivästä, veloitus on tilauksen kokonaisarvo.
 5. Vuokralleottajan suorittamaa varausmaksua ,enintään 20% tilauksen kokonaishinnasta, ei palauteta mikäli vuokralleottaja peruu tilauksensa.
 6. Kalusteiden vuokraan ei kuulu asettelu paikoilleen , eikä purku pinoihin tai lavoille.Somisteet,astiat ym. tavarat on oltava pois teltasta sovittuna purkuaikana.
 7. CF-Telttavuokrauksella on oikeus siirtää pystytys-tai purkuaikaa, tai olla vuokraamatta telttoja, jos em.ajankohtana vallitsee myrsky tai ilmaantuu muu ylivoimainen este,kalustorikko, sairastuminen tms.
 8. CF-Telttavuokraus ei vastaa maakaapelivahingoista, joka on aiheutunut maakiilojen asennuksesta.Vahingon välttämiseksi vuokralleottajan on selvitettävä ja ilmoitettava maakaapelien sijainti.
 9. Teltan rungon osien, maakiilojen, painojen, ja katon  irroitus on kielletty turvallisuussyistä. Teltoissa ei saa grillata.
 10. Sovittu teltan asennuspaikka on katsottava vuokralleottajan tai hänen yhteyshenkilön ollessa paikalla ennen asennusta tai lähettämällä selkeä piirros/kuva asennuspaikasta.
 11. Cf-Telttavuokrauksen vuokrakaluston jälleenvuokraus 3.osapuolelle on kielletty ilman eri lupaa.
 12. Seuraavissa tapauksissa veloitetaan 48,00 eur/h /henkilö + alv 24% sovitun vuokran lisäksi:
  • asentajamme eivät pääse aloittamaan työtä sovitulla asennuspaikalla esim. autojen, lukittujen porttien tai muiden paikalla olevien esteiden vuoksi, tai purkua teltassa olevien tavaroiden takia
  • jos kuorma-autolla ei pääse pystytyspaikan läheisyyteen,suuntaa antava kantomatka metreissä ilmoitettava
   -jos jo asennettua telttaa joudutaan purkamaan/siirtämään väärän informaation takia